Studio Obstetrikale - Gjinekologjike Alfa
Studio Obstetrikale - Gjinekologjike Alfa

Ju Mund te Na Kontaktoni ne Disa Menyra

Studio Gjinekologjike Alfa

Rruga Grori, Lunder 1

Tirana, Albania

 

 

Cel: 069 2094779 

 

Ju lutemi, plotesoni formen e meposhteme per te bere ndonje pyetje apo per te lene nje takim me mjekun. Your form message has been successfully sent.
You have entered the following data:

Forme Kontakti

Please correct your input in the following fields:
Error while sending the form. Please try again later.

Note: Fields marked with * are required

Please be aware that the contents of this form are not encrypted

Per te komunikuar me ne me ane te Formes se Kontaktit, ju duhet te plotesoni Formen ne kete menyre : tek Emeri, duhet te vendosni emerin tuaj, tek E-mail Address duhet te vendosni adresen tuaj te emailit dhe tek Mesazhi Juaj ju mund te drejtoni nje pyetje, te kerkoni nje takim, te shprehni nje pakenaqesi ose nje falenderim etc... Ne hapin e fundit, ju duhet te kopjoni ekzaktesisht germat e Kodit ne vendin perkates te indikuar nga shigjeta. Me pas klikoni mbi (Send form) dhe mesazhi juaj do te percillet tek ne.

  

 

Lini Nje Takim

Studio Gjinekologjike Alfa

Rruga Grori, Lundër

Tirana, Albania.

Cel - 0692094779

Ose duke perdorur linkun  contact form.

Orari

E Djele        

E Hene,

E Marte,

E merkure

Vizitat jane te mundura vetem me prenotim nepermjet telefonimit.

 

E Enjte,

E Premte

   

                  

E Shtune

 

    


Print | Sitemap
© Studio Gjinekologjike Alfa