Studio Obstetrikale - Gjinekologjike Alfa
Studio Obstetrikale - Gjinekologjike Alfa

Sherbimet Mjekesore

Ne permbledhjen e meposhteme jane disa prej sherbimeve mjekesore te afruara ne Studion ALFA. Per cdo paqartesi apo informacion me te detajshem mund te na kontaktoni me ane te telefonit ose duke plotesuar formen kontaktuese.

Vizitat Rutine

Jetoni nje jete te shendeteshme - vizitat periodike jane te nevojshme per te gjithe pacientet, edhe atyre te shendetshem. Keto vizita na ndihmojne ne te zbulojme sa me heret semundjet dhe e bejne me te lehte trajtimin e tyre. 

Ne Studion ALFA afrohen keto Sherbime Mjekesore:

Konsulta dhe ekzaminime per:

 • Semundshmerine Gjenetike
 • Para Fillimit te Shtatezanise
 • Tremujorin e Pare te Shtatezanise
 • Periudhen Gjate Shtatezanise dhe Lindjes
 • Shtatezanine me Rrezik te Larte
 • Diabetin e Shtatezanise
 • Semundshmerine Gjinekologjike
 • Diagnozen e Hershme te Semundjeve Malinje (Pap.Test)
 • Menopauza

Ekografi:

 • Obstetrikale
 • Gjinekologjike

Planifikimi Familjar:

 • Shendeti Riprodhues
 • Kontracepsioni
 • Programimi i Shtatezanise
 • Parandalimi dhe Trajtimi I SST (Semundjeve Seksualisht te Transmetueshme)

Lini Nje Takim

Studio Gjinekologjike Alfa

Rruga Grori, Lundër

Tirana, Albania.

Cel - 0692094779

Ose duke perdorur linkun  contact form.

Orari

E Djele        

E Hene,

E Marte,

E merkure

Vizitat jane te mundura vetem me prenotim nepermjet telefonimit.

 

E Enjte,

E Premte

   

                  

E Shtune

 

    


Print | Sitemap
© Studio Gjinekologjike Alfa