Studio Obstetrikale - Gjinekologjike Alfa
Studio Obstetrikale - Gjinekologjike Alfa

CV

Kjo eshte nje permbledhje e shkurter e CV-se se Dr. Shkelqim Balilit. Nje informacion me te detajuar mund ta gjeni tek CV-ja e Plote.

EDUKIMI

Doktor i Shkencave Mjekësore

Vezhgimi Hormonal i Shtatezanise me Rrezik te Larte                  1993

 

Klinika Universitare e Spitalit Obstetrik-Gjinekologjik; Tirane.

Specializim Post Universitar si Mjek Obsteter-Gjinekolog           1974-1978

               

Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise; Tirane

Diplome e Mjekesise se Pergjithshme                                      1969-1974

 

EKSPERIENCA PROFESIONALE

Spitali Hygeia Tirane, Tirane                                                                   2009 - Sot

                Mjek i Jashtem Obsteter - Gjinekolog - Diabetolog

 

Universiteti Medikadent, Tirane                                                              2008 - Sot

                Pedagog ne Deget Obstetrike-Gjinekologji, Shendeti Riprodhues

 

Klinika Blue Medical Center, Tirane                                                       2007 - 2009

                Mjek Obsteter - Gjinekolog - Diabetolog

 

Klinika Universitare Nena Mbretereshe Geraldine, Tirane                      1993 - 2004

                Petagog i Jashtem ne Katedren Obstetrike-Gjinekologjike

 

Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik, Tirane                                 1974 – 2007

                Mjek Obsteter - Gjinekolog - DiabetologSPECIALIZIME

 

Centre Francophone de Ultrasound Training, Nice, France                        2006

                Ecole Internacional D’Echographi Par Corespondance

 

Facoltà di Medicina e Chirurgia dell'Università di Firenze, Itali            2000

                Diagnoza Prenatale e Shtatezanine me Rrezik te Larte, Ekografia

 

Hôpital Saint Vincent de Paul, Paris France                                                1995

                Endokrinologjia e Shtatezanise dhe Shtatezania Diabetike

 

Specializim Post Universitar ne QSUT Tirane,                                            1993-1994

                Diabetolog i Shtatezanise

 

Klinika Baudelocque, C.H.U. Cochin, Paris, France                                               1993

                Shtatezania me Rrezik te Larte

 

Spitali Sant Vensant De Paul, Paris, France                                                   1986 – 1987

                Endokrinologjia e ShtatezaniseCERTIFIKATA

Spitali Hygea Tirane, Tirane                                                                            2011

Qelizat Staminale : E ardhmja e Mjekesise

Spitali Hygea Tirane, Tirane                                                                            2010

Konferenca e Obsteterve/Gjinekologeve te Shqiperise dhe Greqise

Inter University School of “Ian Donald” Dubrovnik, Croatia                     2009

Medical Ultrasound post Graduate DiplomaLini Nje Takim

Studio Gjinekologjike Alfa

Rruga Grori, Lundër

Tirana, Albania.

Cel - 0692094779

Ose duke perdorur linkun  contact form.

Orari

E Djele        

E Hene,

E Marte,

E merkure

Vizitat jane te mundura vetem me prenotim nepermjet telefonimit.

 

E Enjte,

E Premte

   

                  

E Shtune

 

    


Print | Sitemap
© Studio Gjinekologjike Alfa